VerzamelaarsJaarbeurs

Europa's grootste Vintage Evenement

14 & 15 april 2018 | Jaarbeurs Utrecht

Ghostbusters

Verzamelaarsjaarbeurs - Ghostbusters -  Jaarbeurs | Utrecht
Ghostbusters nemen je mee naar vroeger

Heeft u last van spoken die verdreven moeten worden? Vraag dan één van de leden van het Ghostcorps: Ghostbusters Dutch Division om hulp. Een speciaal cosplay team loopt rond om antwoord te geven op allerlei geestige vragen. 

De verzameljaarbeurs is voor de Ghostbusters Dutch Divsision altijd een speciale beurs geweest. Het allereerste publiekelijke optreden van dit ‘Ghostcorps’ vond namelijk hier plaats. “Niet alleen een succes bij standhouders en publiek, ook voor ons was dit speciaal. De beurs neemt je mee naar een stukje van vroeger, ieder met zijn of haar leuke, aparte en bijzondere herinneringen. Waar dat ene stukje nostalgie nergens meer te krijgen is, ligt het daar voor het oprapen”, aldus Andre Hidding van Ghosbusters Dutch Division. 

“Vanuit het oogpunt van de Ghostbusters cosplay, is het persoonlijk contact met de mensen het leukst. Vooral als je omringt bent met mooie spulletjes waar deze fantasie van origine mee begon. Via onze cosplay kunnen wij een stukje van die passie teruggeven aan de mensen, door hun een grote glimlach op het gezicht te toveren. We gaan met alle liefde samen met de bezoekers op de foto en natuurlijk willen we alles uitleggen over onze, voornamelijk zelf gemaakte, kostuums. De ontspannen sfeer, de gezellige mensen en mooie kraampjes maakt dat de Ghostbusters Dutch Divsion elke keer weer aanwezig is bij de VerzamelsJaarbeurs”, aldus Hidding. 

Geïnteresseerd in nog meer activiteiten? Bekijk het volledige overzicht »