VerzamelaarsJaarbeurs

Europa's grootste Vintage Evenement

14 & 15 april 2018 | Jaarbeurs Utrecht

Deelnemen

Beursinformatie

VerzamelaarsJaarbeurs is Europa’s grootste verzamel- en vintage-evenement met het meest diverse en exclusieve aanbod. Het is twee keer per jaar dé fysieke ontmoetings- en handelsplaats waar verzamelaars, liefhebbers van vintage en handelaren samenkomen voor een leuke dag uit, om heerlijk rond te snuffelen en om dat ene unieke object aan te schaffen waar ze al jaren naar op zoek zijn.

 

Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.000 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design, woon - en interieurartikelen.

Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD BeursEen hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, lp’s, cd's, dvd's en allerlei popsnuisterijen.


De VerzamelaarsJaarbeurs & de Mega Platen en CD Beurs vinden plaats in de hallen 7, 8, 9, 11 en 12 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Profiel

Wie zijn de bezoekers van de VerzamelaarsJaarbeurs? Het is geen verrassing dat zij liefhebbers zijn van curiosa, antiek of tweedehands spullen. Maar u bent misschien benieuwd naar wat meer feiten. De bezoekers besteden gemiddeld 4,5 uur op de beurs. Ruim 8 op de 10 doet aankopen op de beurs en het gemiddelde aankoopbedrag ligt op € 144. Per jaar geven zij zo’n € 769 uit aan hun verzameling. 

Meer weten? Bekijk de factsheet van de najaarseditie 2017 voor meer resultaten.

6 Redenen om deel te nemen

De VerzamelaarsJaarbeurs brengt u in contact met liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen. Hier ontmoet u gericht en gemakkelijk face-to-face uw doelgroep, maar er zijn nog 6 goede redenen om deel te nemen aan de VerzamelaarsJaarbeurs:

  • Grootste indoor vintage/verzamelaarsbeurs van Europa
  • Vrije overloop naar de Mega Platen en CD Beurs
  • Face-to-face contact met nieuwe en bestaande klanten
  • Ca. 30.000 bezoekers zowel particulieren als handelaren
  • Ca. 82% van de bezoekers doet aankopen tijdens de beurs
  • De bezoekers hebben een gemiddeld besteed bedrag van € 144

» Download inschrijfformulier (pdf)
» Download bestelformulier voor abonnementhouders (pdf)

Verzamelaarsjaarbeurs - Jaarbeurs|Utrecht-Archeologie& Oude Techniek
Verzamelaarsjaarbeurs - Jaarbeurs|Utrecht-Film & Scifi
Verzamelaarsjaarbeurs - Jaarbeurs|Utrecht-sfeerimpressie