VerzamelaarsJaarbeurs

Europa's Grootste Vintage Evenement

12 & 13 november 2016 Jaarbeurs Utrecht

Nederlands Instagram Facebook BlogVerzamelaarsJaarbeurs Grootste vintagebeurs van Europa

Exposities Nederlandse musicalsterren

op VerzamelaarsJaarbeurs 12 & 13 november in Jaarbeurs Utrecht

Europa’s grootste vintagebeurs vindt dit najaar plaats op 12 en 13 november in Jaarbeurs Utrecht. Op de VerzamelaarsJaarbeurs is voor iedereen wat te vinden tussen de duizenden stands: design meubels, vintage fashion, porselein, kinderspeelgoed, curiosa, tribal art en nog vele andere dingen. Tijdens deze editie wordt er speciaal aandacht geschonken aan Nederlandse musicals met een grote expositie. Verder is er aandacht voor de recent overleden Amerikaanse popicoon Prince met zeldzame uitgaves van hem en zijn side-acts The Time en Vanity 6. Ook wordt er tijdens de beurs de Dutch Collectors Award 2016 uitgereikt aan verzamelaars uit drie verschillende categorieën.

VerzamelaarsJaarbeurs

Expositie musicals in Nederland

Dit najaar kunnen bezoekers van de beurs een kijkje krijgen in de Nederlandse musical en theater geschiedenis. Er is een grote collectie te zien van kostuums, attributen, programmaboekjes, foto’s en recensies van onder andere Joop van den Ende producties en musicals als My Fair Lady uit 1960. Zo is onder meer het kostuum van musicalster Willem Nijholt in Miss Saigon te zien en worden zijn zwaard en schild uit Cyrano de Bergerac getoond. Ook zijn privé schmink koffer, memorabilia van Cabaret, veel (privé) foto’s en brieven van Nijholt passeren de revue. Daarnaast is er aandacht voor Jos Brink met een serie geschenken die hij aan zijn medewerkers gaf na afloop van voorstellingen, en is de allereerste poster van beginnende musicalster Chantal Janzen te bewonderen.

Musical expo op de VerzamelaarsJaarbeurs

Musicalexpo op de VerzamelaarsJaarbeurs Musicalexpo op de VerzamelaarsJaarbeurs Musicalexpo op de VerzamelaarsJaarbeurs

Overzichtstentoonstelling over Prince

Prince Rogers Nelson, wereldberoemd onder zijn artiestennaam Prince, overleed afgelopen april tot het grote verdriet van zijn fans over de hele wereld. De zanger, componist, gitarist en wereldperformer met de bijnaam His Royal Badness wordt dit najaar geëerd op de VerzamelaarsJaarbeurs met een overzichtstentoonstelling over zijn muziek. Ook wordt er hier en daar een sluier opgelicht over zijn mysterieuze (privé)leven. De complete vinyl catalogus van Prince met veel bijzondere en zeldzame uitgaves is te zien samen met uitgaves van bekende side-acts als The Time en het damestrio Vanity 6. De expositie is gecureerd door vereniging The Music Book Collector in samenwerking met enige fervente Prince verzamelaars.

Price expo

Dutch Collector Award 2016

Tijdens de beurs wordt de Dutch Collector Award uitgereikt aan verzamelaars uit drie verschillende categorieën met de meest opvallende collecties. Nominaties worden bepaald door de redactie van magazine Verzamelen en de prijs wordt op zaterdag uitgereikt.

Dutch Collector Award 2015

Showroom

Op deze pagina kunt u kijken wat standhouders aanbieden tijdens de VerzamelaarsJaarbeurs.

Mega Platen & CD Beurs | Hal 12 & 11 | 46ste editie

Tegelijkertijd met de VerzamelaarsJaarbeurs vindt de zes-en-veertigste editie van de Mega Platen en CD beurs plaats. Een evenement dat in de afgelopen jaren internationale naam en faam heeft verworven als dé plek voor de meest uitgebreide verzamelingen, exposities, boekpresentaties, signeersessies en filmvertoningen op het gebied van muziek. Ook biedt de beurs het grootste vinylaanbod ter wereld en kunnen bezoekers en muziekfans bekende artiesten tegenkomen die op zoek zijn naar hun eigen originele platen.

Mega Platen & CD Beurs, VerzamelaarsJaarbeurs

VerzamelaarsJaarbeurs najaar 2016 in Jaarbeurs Utrecht

De VerzamelaarsJaarbeurs blijft de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen.

  • Zaterdag 12 november van 9.00 uur tot 17.00 uur
  • Zondag 13 november van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
  • Toegangsprijs aan de kassa: € 14,- (Kinderen tot 12 jaar gratis toegang)
  • Voorverkoop via onze website: € 12,50 (geen extra kosten)

Nieuwsbrief

Hotels in Utrecht

VerzamelaarsJaarbeurs 2016

Vintage verzamelaarsjaarbeurs

vintage

vintage

vintage

vintage

vintage

vintage

vintage

vintage

vintage

vintage