VerzamelaarsJaarbeurs

Europa's Grootste Vintage Evenement

22 & 23 november 2014 Jaarbeurs Utrecht

English Twitter Facebook Blog

Voorverkoop

Grootste vintagebeurs van Europa in weekend van 22 & 23 november

VerzamelaarsJaarbeurs in teken van Edith Piaf

Op de VerzamelaarsJaarbeurs zijn talloze bijzondere voorwerpen te zien en te koop, verdeeld over tweeduizend stands. Van porseleinen poppen tot vintage objecten, en van serviesgoed tot design meubels. De nieuwste editie van de beurs vindt plaats in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 november in Jaarbeurs Utrecht en besteedt - in de aanloop naar het 100ste geboortejaar in 2015 - speciale aandacht aan de Franse zangeres Edith Piaf. Daarnaast toont visueel kunstenaar Pet van de Luijtgaarden een bijzonder kunstwerk gemaakt van Kindersurprise-eieren. Ook wordt tijdens de beurs de Dutch Collector Award 2014 uitgereikt aan verzamelaars uit 3 verschillende categorieŽn.

VerzamelaarsJaarbeurs

In 2015 is het 100 jaar geleden dat Edith Piaf werd geboren. Zij wordt gezien als een van de grootste zangeressen die Frankrijk ooit heeft gehad en is bekend om haar beroemde chansons La Vie en rose en Non, je ne regrette rien. Reden om een expositie te organiseren met allerlei memorabilia over Piaf: fotoís, elpees, singles, 78 toeren platen, posters, ansichtkaarten, boeken, tijdschriften, videoís, dvdís, cdís, programmaboekjes en muziekbladen. Meer dan 200 items zijn er te zien waaronder een foto gesigneerd door La Piaf zelf en een gigantische originele poster van de film Les Amants de Demain, waarin de zangeres heeft gespeeld. De expositie is samengesteld door Aafke Venema die met deze bijzondere verzameling vorig jaar de Dutch Collectors Award won.

VerzamelaarsJaarbeurs

Kindersurprise-ei kunstwerk van Pet van de Luijtgaarden

Visueel-kunstenaar Pet van de Luijtgaarden presenteert een bijzonder kunstwerk op de VerzamelaarsJaarbeurs. Een muur bestaande uit 50.000 speelgoedfiguurtjes afkomstig van de bekende Kindersurprise-eieren. De populaire figuurtjes zijn opgekocht uit failliete inboedels en particuliere verzamelingen en vormen samen 1 groot kleurig kunstwerk. Hiermee wil Pet van de Luijtgaarden de bezoekers op een speelse en toegankelijke manier bewust maken van het eigentijdse verschijnsel van overconsumptie.

Kindersurprise-ei

Dutch Collector Award 2014

Tijdens de beurs wordt de Dutch Collector Award uitgereikt aan verzamelaars uit 3 verschillende categorieŽn met de meest opvallende collecties. Nominaties worden bepaald door de redactie van het magazine Verzamelen en de prijs wordt op zaterdag uitgereikt. het Persmuseum op de VerzamelaarsJaarbeurs

Mega Platen & CD Beurs | Hal 12 & 11 | 42ste editie Funky Vinyl & Secret Sounds

Tegelijkertijd met de VerzamelaarsJaarbeurs vindt de twee-en-veertigste editie van de Mega Platen en CD beurs plaats. Een evenement dat in de afgelopen jaren internationale naam en faam heeft verworven als dé plek voor de meest uitgebreide verzamelingen, exposities, boekpresentaties, signeersessies en filmvertoningen op het gebied van muziek. Ook biedt de beurs het grootste vinylaanbod ter wereld en kunnen bezoekers en muziekfans bekende artiesten tegenkomen die op zoek zijn naar hun eigen originele platen.

VerzamelaarsJaarbeurs najaar 2014 in Jaarbeurs Utrecht

Bekijk vooral de foto's van de vorige edities om een beeld te krijgen van de afmeting en de sfeer, of om nog even lekker na te genieten. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design woon - en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen - en buitenlandse specialisten aanwezig. Plattegrond van de beurs. De komende editie van de VerzamelaarsJaarbeurs wordt zoals altijd georganiseerd in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs.

De VerzamelaarsJaarbeurs blijft de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen.

Vintage VerzamelaarsJaarbeurs

  • Zaterdag 22 november van 9.00 uur tot 17.00 uur
  • Zondag 23 november van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
  • Toegangsprijs aan de kassa: € 13,- (Kinderen tot 12 jaar gratis toegang)
  • Voorverkoop via onze website: € 11,50 (nog niet beschikbaar)

Nieuwsbrief

Hotels in Utrecht

Voorverkoop VerzamelaarsJaarbeurs

vintage

vintage

vintage

vintage

vintage

vintage