BEURSINFORMATIE

Het is allang geen rommelmarkt meer te noemen. Want rommel is er niet te vinden. Op Europa’s grootste, overdekte vintage evenement, de VerzamelJaarbeurs, vind je allerlei soorten collectors items. De Jaarbeurshallen puilen weer uit van de kramen met tweedehands ‘pareltjes’, curiosa en antiek. Van boeken, munten, kaarten en postzegels tot design interieurartikelen, jaren 50 kleding en chinees porselein. Je kunt het zo gek niet bedenken! Maar we hebben het wel overzichtelijk voor je gemaakt. De voorwerpen zijn ingedeeld op onderwerp en terug te vinden binnen aparte gedeeltes binnen Jaarbeurs.

Je kunt op 13 en 14 november dus de hele dag rondsnuffelen en struinen door de hallen. En aangezien ‘vintage’ enorm is gestegen in populariteit, zal het zowel aan de geïnteresseerde bezoekers als aan het ruime aanbod niet liggen! Van jong tot oud zijn mensen vandaag de dag geïnteresseerd in tweedehands spullen. Zo shoppen steeds meer jonge mensen een ‘nieuw’ vintage interieur bij elkaar en is jaren ‘50 en ‘70 kleding weer helemaal trendy.

De VerzamelJaarbeurs bezoek je niet alleen voor de kramen, maar ook zeker voor de gezelligheid. Je raakt gemakkelijk aan de praat met medeverzamelaars en liefhebbers. Zo kun je elkaar helpen in de zoektocht of vertellen over je nieuwe aanwinst.

En wist je dat ook dit jaar de beurs weer gelijktijdig is met de Mega Platen & CD Beurs? De grootste platenbeurs ter wereld! Als je een liefhebber van bent van popmuziek is het de hemel op aarde. Je vindt er een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd’s, dvd’s en allerlei popsnuisterijen.

Waarmee ga jij naar huis? Kom rondstruinen en laat je verrassen op de VerzamelJaarbeurs.

Koop ticket