VerzamelJaarbeurs + Mega Platen & CD beurs: 13 + 14 NOV. 2021

Wandelschoenen aan en…. GAAN !!!

Op 12 (opbouw & handelarendag) +13 en 14 november 2021 wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot de grootste Verzamelbeurs van Europa. Tweemaal per jaar is de VerzamelJaarbeurs dé plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en/of tweedehands spullen.Verdeeld over vijf hallen bieden de deelnemers honderdduizenden verrassende verzamelvoorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp.
Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design woon – en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen- en buitenlandse specialisten aanwezig.

De Verzamelaars Jaarbeurs is ook de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen.

Een vast onderdeel van de Verzamelaars Jaarbeurs is de Mega Platen & CD Beurs in de hallen 11 en 12. Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd’s, dvd’s en allerlei popsnuisterijen.

Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, verzamelt, unieke items zoekt, of gewoon een gezellig dagje uit wil, is deze Najaarseditie Verzamelaars Jaarbeurs een waar paradijs.

Wij adviseren u om de tickets in de voorverkoop aan te schaffen; dan heeft u meer tijd om al te kramen af te struinen… op daar de Jaarbeurs!

Proef vast de sfeer door het filmpje hieronder te bekijken.