Veelgestelde vragen

Hieronder vind je alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kan je ons mailen of bellen. Lees hier meer over op onze contactpagina.

Wanneer vindt VerzamelJaarbeurs plaats?

Ieder jaar is er een voorjaars- en een najaarseditie. De voorjaarseditie vindt in 2022 plaats op zaterdag 9 en zondag 10 april. Van harte welkom!

Wat is het adres?

Het evenement wordt georganiseerd in de Jaarbeurshallen. Het adres is Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht.

Ben je bezoeker, en heb je een vraag? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@jaarbeurs.nl of te bellen op het telefoonnummer +31(0)30-2955911.

Ben je exposant en zoek je contact met de organisatie? Neem dan contact op met Organisatieburo van Aerle bv op het e-mailadres kantoor@vanaerlebv.nl.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets koop je eenvoudig en snel op onze website.

Wij adviseren je om je tickets van tevoren online aan te schaffen. Dit voorkomt wachten, omdat je met een online ticket eenvoudig en snel toegang krijgt tot de beurs. Houd je (e-)ticket dus bij de hand en start jouw verzamelavontuur op zaterdag 9 en/of zondag 10 april in Jaarbeurs, Utrecht!

Koop je liever tickets aan de deur? Dat is mogelijk.

Is er een kortingscode beschikbaar?

Profiteer tot en met zondag 13 maart van de Early Bird! Hierna geldt het reguliere tarief. Er zijn momenteel geen kortingsacties via derden.

Wat kost een ticket?

Een dagticket kost € 15,00 en een weekendticket € 25,00 tijdens de reguliere online verkoop. Dit geldt ook voor verkoop aan de deur.

Waar kan ik parkeren?

Er is genoeg plek als je met de auto naar VerzamelJaarbeurs komt! Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen.

Hier lees je alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs, zowel per auto, het openbaar vervoer, de taxi, op de fiets als lopend.

Zijn er weer handelaarstickets?

Jazeker, in onze ticketshop kan je handelaarstickets aanschaffen. Met dit ticket mag je op vrijdagavond ‘met voorrang’ door het aanbod wandelen.

Wat kost een ticket voor kinderen?

Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang tot de beurs. Voor kinderen die ouder zijn dan 12 jaar dient een ticket te worden aangeschaft.

Wat zijn de coronaregels?

Op dit moment zijn er geen beperkingen van toepassing. Je hoeft je dus niet van tevoren te laten testen, en je hoeft geen coronatoegangsbewijs te tonen.

Lees hier alles over een veilig bezoek.