Informatie

VerzamelJaarbeurs vindt in 2024 twee keer plaats. De voorjaarseditie is op 19-20-21 april 2024, en de najaarseditie is op 15-16-17 november 2024. Dit is de bezoekerswebsite. Heb je interesse in het afnemen van een kraam? Neem dan contact op met organisator Van Aerle BV en vul het deelnameformulier in.

Datum

15, 16 & 17 november 2024

Locatie

Jaarbeurshallen, Utrecht

Tickets

Online voorverkoop of aan de deur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over VerzamelJaarbeurs, je ticket, bereikbaarheid of overige praktische zaken? Kijk dan eerst even of je vraag in het FAQ-overzicht staat.

Vrijdag van 05.00 – 16.00 uur

Zaterdag van 09.00 – 17.00 uur

Zondag van 10.00 – 16.00 uur

Tickets zijn verkrijgbaar via de online ticketshop of aan de deur verkrijgbaar.

Dagticket

Regular – € 16,50

Weekendticket

Regular – € 27,50

Kinderen

Dagticket kids (4 t/m 7 jaar) – € 1,00
Dagticket tieners (8 t/m 16 jaar) – € 8,50

Bij hoge uitzondering is het mogelijk om op de beursvloer met cashgeld af te rekenen. Op de beursvloer staan drie geldautomaten waar je briefgeld kunt pinnen.

LET OP: Dit geldt NIET voor de tickets aan de deur en de garderobe. Hier kan je alleen pinnen.

Nog heel even geduld, het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je al je spambox/ongewenste mail gecontroleerd? Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

VerzamelJaarbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De beste manier om naar de Jaarbeurs te komen is met het OV. Door woningbouw zijn de terreinen P1 en P3 niet langer beschikbaar. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P2, P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

Hier lees je alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs, zowel per auto, het openbaar vervoer, de taxi, op de fiets als lopend.

Op P4 zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Op vertoon van een mindervalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de parkeerkaart aanwezig is. Het is niet mogelijk om vooraf mindervalidenparkeerplaatsen te reserveren. Voor mindervalide bezoekers willen we benadrukken dat parkeren niet gratis is, maar tegen het reguliere parkeertarief. Lees meer

Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen. 

Jazeker! Neem van tevoren even contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@jaarbeurs.nl.

Als bezoeker van Vakantiebeurs kun jij tegen een gereduceerd tarief in Utrecht overnachten. Boek vooraf makkelijk en snel een hotelovernachting bij onze hotelboekingspartner Time to Momo.

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar de VerzamelJaarbeurs.

Let op, de regelgeving over ivoor is strenger geworden! Verkoop je ivoor? Kijk op Ivoor (rvo.nl) om te zien welke documenten je hiervoor nodig hebt. Bij vragen kan je terecht bij de RVO op de beurs.

Neem contact met ons op als je een vraag hebt die hier niet tussen staat.