Segmenten

Retro Revival

Vintage

Ontdek de tijdloze charme van vervlogen decennia met unieke vondsten zoals retro meubels, klassieke kleding en nos­tal­gi­sche snuis­te­rij­en op de Ver­za­mel­Jaar­beurs!

Unieke Vondsten

Curiosa & Antiek

Laat je verrassen door een bonte verzameling van excentrieke curiosa: van antieke snuis­te­rij­en tot zeldzame heb­be­din­ge­tjes. Bezoek de Ver­za­mel­Jaar­beurs voor een unieke vondst!

Stijlvolle Innovatie

Design

Ervaar de perfecte combinatie van vorm en functie op de Ver­za­mel­Jaar­beurs, waar innovatief design en tijdloze elegantie samenkomen in unieke stukken voor de liefhebber van esthetiek.

Muzikale Schatten

Vinyl & CD

Ontdek de tijdloze charme van vervlogen decennia met unieke vondsten zoals retro meubels, klassieke kleding en nos­tal­gi­sche snuis­te­rij­en op de Ver­za­mel­Jaar­beurs!

Mooi Werk

Aardewerk & Glas

Betover je zintuigen met prachtig gevormd aardewerk en glaswerk op de Ver­za­mel­Jaar­beurs. Van delicate kristallen vazen tot kleurrijk hand­ge­schil­derd aardewerk, er is voor elk wat wils!

Dinky Toys Überhaupt

Speelgoed

Stap terug in de tijd van onbezorgd plezier op de Ver­za­mel­Jaar­beurs, waar je een uitgebreide collectie vintage speelgoed vindt. Van nos­tal­gi­sche poppen tot klassieke bordspellen, het kind in jou zal zich hier thuis voelen!

Filmisch Fantastisch

Film & Sci-Fi

Treuzel niet op aarde, maar verken nieuwe werelden op de Ver­za­mel­Jaar­beurs! Van film­re­li­kwie­ën tot sci-fi memorabilia, jouw reis naar de verre uithoeken van het universum begint hier.

Historische Schatten

Archeologie

Graaf diep in het verleden op de Ver­za­mel­Jaar­beurs, waar je een schatkamer van ar­che­o­lo­gi­sche vondsten kunt ontdekken. Van antieke artefacten tot mysterieuze fossielen, elke vondst vertelt een verhaal van vervlogen tijden!

Rock ’n Roll Retro

Fifties

Stap terug in de tijd naar de swingende jaren ’50 op de VerzamelJaarbeurs. Laat je verrassen door vintage juweeltjes, retro memorabilia en nostalgische snuisterijen die de sfeer van dit iconische tijdperk oproepen!

Prachtig Plat

Platte Zaken

Ontdek een wereld van verzamelbare platte zaken op de VerzamelJaarbeurs. Van ansichtkaarten tot posters, voor elk wat wils om je collectie compleet te maken!

Numismatisch Nostalgie

Postzegels & Munten

Verzamelaars van postzegels en munten, verheug je! Op de VerzamelJaarbeurs vind je een schat aan zeldzame exemplaren en unieke vondsten om je collectie uit te breiden en je passie te voeden!

Culinaire Verwennerij

Eten & Drinken

Ontdek een smaakexplosie bij onze loempiakraam en proef de heerlijke wafels op de VerzamelJaarbeurs! Naast deze lekkernijen is er nog veel meer te krijgen om je bezoek extra smakelijk te maken. Kom en geniet!