19-20-21 APRIL 2024 – JAARBEURS UTRECHT

Grootste vintagemarkt van Europa

Vintage is hip en verzamelen is tijdloos. Bezoek de Jaarbeurshallen in Utrecht in april voor een schitterende verzameling van vintage producten en het grootste aanbod aan unieke verzamelobjecten.

Data

19, 20 en 21 april 2024

Locatie

Jaarbeurshallen, Utrecht

Tickets

Voorverkoop gestart

Over VerzamelJaarbeurs

Stap binnen in een wereld vol wonderen op de VerzamelJaarbeurs, waar elke hoek een nieuw avontuur belooft. Van betoverend vintage aardewerk tot intrigerende archeologische vondsten, ontdek een bonte verzameling van curiosa, designstukken en sci-fi memorabilia. Laat je meevoeren door de nostalgische klanken van vinyl & cd’s, terwijl je je ogen de kost geeft aan prachtig speelgoed uit lang vervlogen tijden. Met een schat aan filmrelikwieën en een duik in het mysterieuze verleden wordt elke bezoek aan de VerzamelJaarbeurs een reis door de tijd en de verbeelding!

Categorieën

Vintage

Ontdek de tijdloze charme van vervlogen decennia met unieke vondsten zoals retro meubels, klassieke kleding en nostalgische snuisterijen op de VerzamelJaarbeurs!

Curiosa

Laat je verrassen door een bonte verzameling van excentrieke curiosa: van antieke snuisterijen tot zeldzame hebbedingetjes. Bezoek de VerzamelJaarbeurs voor een unieke vondst!

Design

Ervaar de perfecte combinatie van vorm en functie op de VerzamelJaarbeurs, waar innovatief design en tijdloze elegantie samenkomen in unieke stukken voor de liefhebber van esthetiek.

Vinyl & CD

Laat de nostalgische klanken herleven op de VerzamelJaarbeurs, waar je een schat aan vintage vinylplaten en zeldzame cd’s kunt vinden, van legendarische klassiekers tot verborgen parels!

Aardewerk & Glas

Betover je zintuigen met prachtig gevormd aardewerk en glaswerk op de VerzamelJaarbeurs. Van delicate kristallen vazen tot kleurrijk handgeschilderd aardewerk, er is voor elk wat wils!

Speelgoed

Stap terug in de tijd van onbezorgd plezier op de VerzamelJaarbeurs, waar je een uitgebreide collectie vintage speelgoed vindt. Van nostalgische poppen tot klassieke bordspellen, het kind in jou zal zich hier thuis voelen!

Film & Sci-Fi

Treuzel niet op aarde, maar verken nieuwe werelden op de VerzamelJaarbeurs! Van filmrelikwieën tot sci-fi memorabilia, jouw reis naar de verre uithoeken van het universum begint hier.

Archeologie

Graaf diep in het verleden op de VerzamelJaarbeurs, waar je een schatkamer van archeologische vondsten kunt ontdekken. Van antieke artefacten tot mysterieuze fossielen, elke vondst vertelt een verhaal van vervlogen tijden!

Nieuws